Δήλωση για την εκλογική μάχη της Κυριακής

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι νέοι, κατάλαβαν πολλά αυτές τις μέρες. Κατάλαβαν το πρόγραμμα της ΝΔ, το τι θέλουν να φέρουν στον τόπο οι μεταρρυθμίσεις Καραμανλή.

Κατάλαβαν τι θέλει να πει το ΠΑΣΟΚ με τη «Δίκαιη Κοινωνία» του, πως θέλει να μας μοιράσει την ανεργία, την φορολογία και τη διάλυση του Δημοσίου, να μας μοιράσει το βάρος για την κατεστραμμένη Ελλάδα.

Κατάλαβαν όλοι ποιος ήταν αριστερός στην αντιπολίτευση του, στα λόγια και τα έργα του απέναντι στα κινήματα και τους αγώνες. Ποιος προσφέρει διέξοδο για τον κόσμο της δουλειάς μέσα από τον αγώνα για ένα κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο της αριστεράς και του εργαζόμενου λαού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια επιλογή πολλών, πάρα πολλών, επιλογή διαμαρτυρίας αλλά και προοπτικής, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναβάζει στον κόσμο την ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα, για να νικήσει η ζωή.

Η Αχαΐα της ανεργίας, της μερικής και μαύρης απασχόλησης, της εγκατάλειψης της υπαίθρου, των γειτονιών που βουλιάζουν στη φτώχεια, των χωριών που αναπνέουν τα αποκαΐδια της Καραμανλικής διακυβέρνησης, η Αχαΐα των αγώνων και της αξιοπρέπειας, μπορεί και χρειάζεται την φωνή της μέσα στο κοινοβούλιο. Για να μπορεί ο κόσμος της να διεκδικήσει την επιβίωση του. Όλοι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Βασίλης Χατζηλάμπρου

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ