Επίσκεψη Α. Τσίπρα

Με την ευκαιρία της επίσκεψης τού Αλέξη Τσίπρα στο εκλογικό κέντρο της παράταξης, ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστούμε τον Αλέξη Τσίπρα που βρέθηκε σήμερα στην Πάτρα. Στη Δυτική Ελλάδα, μια περιφέρεια με τεράστια προβλήματα, την οποία έχουν καταντήσει τη φτωχότερη στην Ευρώπη, καταφέραμε με την Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας να συνενώσουμε κοινωνικές δυνάμεις που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στους δρόμους, συμμετείχαν στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για τα πραγματικά προβλήματα της περιοχής.

Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας είναι ένα πρώτο βήμα προκειμένου να δημιουργηθούν οι όροι όχι απλώς για μια καλή καταγραφή σε επίπεδο αυτοδιοικητικών εκλογών στις 7 του Νοέμβρη, αλλά με στόχο να δημιουργηθεί ένα ευρύτερο μέτωπο αγώνα και μετά τις εκλογές, ενάντια στο Μνημόνιο, και ό,τι σημαίνει για την περιοχή, ενάντια στην τρόικα και στον “Καλλικράτη”.

Η πραγματική λύση για τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργήσει στη Δυτική Ελλάδα κυβερνήσεις και τοπικοί παράγοντες δεν θα έρθει αν οι πολίτες στηρίξουν όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάντια. Θα έρθει μέσα από την κινητοποίηση των πολιτών που στενάζουν. Σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στρατευτούμε όλοι!».