Πρόγραμμα περιοδειών

Τα ΕΛΤΑ Πάτρας θα επισκεφθεί αύριο, 3/11/2010, το πρωί ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, όπου μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Λάμπρου θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Στις 08:30 π.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γιάννη Λύχρο και υποψήφιους του συνδυασμού από το χώρο της υγείας θα περιοδεύσουν στο νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος, στο «409», το Καραμανδάνειο και τον «Άγιο Ανδρέα».

Στις 12:00 μ. ο Β. Χατζηλάμπρου θα βρεθεί στην περιοχή των Ταμπαχάνων όπου θα περιοδεύσει συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία της παράταξης.

 

Στο μεταξύ, στη ΔΕΥΑΠ, την Αρχαιολογική Υπηρεσία και στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας περιόδευσε σήμερα ο επικεφαλής της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Μ. Αξιώτη, Ν. Σακελλαρόπουλο και Τ. Γεωργιτσόπουλο.

Κατά την περιοδεία, η αντιπροσωπεία της παράταξης εισέπραξε θετικά μηνύματα από τους πολίτες, οι οποίοι εξέφραζαν σε όλους τους τόνους τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή τους για το υπάρχον πολιτικό σκηνικό στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την απορία τους για τη σιωπή που επικρατεί γύρω από τις περιφερειακές εκλογές.