Δήλωση Β. Χατζηλάμπρου για τα αποτελέσματα των εκλογών

«Να οργανώσουμε τις επόμενες αντιστάσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση του λαού»

Το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ταρακούνησε την κυβερνητική πλευρά, της επιτρέπει ωστόσο να δείχνει ανακουφισμένη γιατί γλίτωσε τα χειρότερα. Συγχρόνως, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπόρεσε να καρπωθεί τη δυσαρέσκεια του λαού, η οποία διοχετεύτηκε τόσο σε αριστερά σχήματα όσο και στη μεγάλη αποχή.

Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί όλους όσοι έτρεξαν κυριολεκτικά για να φτάσει η φωνή μας σε ολόκληρη την περιφέρεια, με αποτέλεσμα σήμερα να νιώθουμε ότι έχουμε συναγωνιστές και φίλους παντού. Θα προσπαθήσουμε όχι απλώς να εκπροσωπήσουμε τις αντιστάσεις των πολιτών, αλλά να διαμορφώσουμε τις συνθήκες συμμετοχής τους σε ένα θεσμικό πλαίσιο που τους αφήνει στη γωνία, τη νέα αρχιτεκτονική του «Καλλικράτη», και να φτιάξουμε μια μεγάλη αγωνιζόμενη περιφερειακή παράταξη.

Τούτη την ώρα απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση του λαού και η προετοιμασία για την οργάνωση των αντιστάσεων που πρέπει να συναντήσει ο επόμενος γύρος μέτρων. Αυτό είναι το ζητούμενο για όσους πραγματικά θέλουν να είναι μέρος του μεγάλου ποταμού της αλλαγής που απαιτούν οι πολίτες για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση.