Η περιφέρεια να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχα,

Σε συνέχεια της από 09/11/2012 ερώτησής μου, επειδή ο χρόνος τρέχει με εξαιρετικά μεγάλους ρυθμούς και μέχρι να αποφασίσετε αν και πότε θα συγκαλέσετε Περιφερειακό Συμβούλιο, η Αντίσταση Πολιτών ζητά από την Περιφέρεια την ενεργό συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων με τις εξής ενέργειες:

1ον Κλείσιμο των υπηρεσιών της περιφέρειας στις μέρες και ώρες των πανελλαδικών κινητοποιήσεων. Ιδιαίτερα την Τετάρτη 14/11/2012 ημέρα της Πανευρωπαϊκής Απεργίας ενάντια στις πολιτικές της λιτότητας.

2ον Τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη και του Περιφερειακού Συμβούλιου στις κινητοποιήσεις και τα συλλαλητήρια, σαν προειδοποίηση προς την τρικομματική Κυβέρνηση του Μνημονίου, ότι θα βρει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας απέναντι στις προσπάθειες εφαρμογής της πολιτικής της λιτότητας και των απολύσεων που προβλέπονται από αυτή.

Στα πλαίσια αυτά η «Αντίσταση Πολιτών» καλεί όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, ανέργους, εργαζόμενους, αγρότες, μικρομεσαίους και συνταξιούχους να συμμετάσχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις ενάντια στο μνημόνιο 3, γιατί θα αποστερήσουν την Ελληνική οικονομία και των τελευταίων δυνατοτήτων ανάπτυξης. Θα αποτελέσουν την ταφόπλακα κάθε δυνατότητας ανάκαμψης της Ελληνικής κοινωνίας, του Έλληνα εργαζόμενου.

Ερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης

1ον. Εάν και πότε θα συγκαλέσει Περιφερειακό Συμβούλιο.

2ον. Εάν και με ποιόν τρόπο θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις ενάντια στην εξοντωτική πολιτική των τοκογλύφων πιστωτών και της κυβερνητικών εκπροσώπων τους.

Με εκτίμηση

Ο ερωτών

Γιάννης Λύχρος