Περιοδεία σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Το Μεσολόγγι επισκέπτεται σήμερα, Πέμπτη 10 Απριλίου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, όπου μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Κούστα και κλιμάκιο της παράταξης θα περιοδεύσουν σε υπηρεσίες και φορείς της πόλης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα περιοδεία του Β. Χατζηλάμπρου και Κ. Κούστα είναι:

  • 07:30 ΔΕΥΑ Μεσολογγίου
  • 08:00 Υπηρεσίες του Δήμου Μεσολογγίου
  • 08:30 IKA
  • 09:30 Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
  • 10:15 Εργοτάξιο Δήμου Μεσολογγίου
  • 11:00 Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Στις 12:30 μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Β. Χατζηλάμπρου και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κ. Κούστας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Theoxenia.

Στο μεταξύ, στο Αγρίνιο περιόδευσε την Τρίτη 8 Απριλίου κλιμάκιο της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Βασίλη Χατζηλάμπρου. Από νωρίς το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης πραγματοποίησε συναντήθηκε και συνομίλησε με υπαλλήλους δημοσίων υπηρεσιών που υπάγονται στην Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στο Δήμο Αγρινίου και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Αναλυτικά, ο Β. Χατζηλάμπρου βρέθηκε με εργαζόμενους στην πρώην ΔΕΒ, στο τμήμα Συγκοινωνιών, στα γραφεία του ΙΚΑ Αγρινίου, στις δημοτικές και περιφερειακές υπηρεσίες, στον ΟΑΕΔ, στο Δημαρχείο Αγρινίου και στη ΔΕΥΑ Αγρινίου.

Το μεσημέρι επισκέφθηκε καφενείο της περιοχής του παλιού νοσοκομείου, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με κατοίκους για τα τοπικά προβλήματα αλλά και για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας.

Τέλος, το απόγευμα πραγματοποίησε συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της περιοχής μας.