Καταδίκη της επίθεσης σε βάρος δημοσιογράφου

H Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου γνωστού δημοσιογράφου της πόλης του Αγρινίου. Η ενέργεια αυτή στρέφεται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου αλλά και της ίδιας της δημοκρατίας. Στη σημερινή συγκυρία τέτοιες πράξεις λειτουργούν αποπροσανατολιστικά και δεν υπηρετούν τις ανάγκες και τη συνοχή του κοινωνικού συνόλου.

Σε Παραβόλα, Καινούριο και Παναιτώλιο θα περιοδεύσει αύριο ο Β. Χατζηλάμπρου

Στο μεταξύ, θερμό ήταν το κλίμα που συνάντησε το κλιμάκιο της παράταξης κατά την περιοδεία που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 29 Απριλίου 2014, με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Κούστα σε Χρυσοβέργι, Αγγελόκαστρο, Παλιομάννινα, Ρίγανη και Γουργίωτισσα (επισυνάπτονται φωτογραφίες από την περιοδεία).

Αύριο το πρωί ο Κώστας Κούστας και οι υποψήφιοι της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία της Πρωτομαγιάς, ενώ το απόγευμα θα περιοδεύσουν μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βασίλη Χατζηλάμπρου στην Παραβόλα, το Καινούριο και το Παναιτώλιο.