Συνάντηση Β. Χατζηλάμπρου με το Σύλλογο Υπαλλήλων ΠΕ Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

Θα δουλέψουμε μαζί, με το δυναμικό της περιφέρειας, για μια διαφορετική περιφερειακή αυτοδιοίκηση

Θα δουλέψουμε μαζί, με το δυναμικό της περιφέρειας, για μια διαφορετική περιφερειακή αυτοδιοίκηση

Με το Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συναντήθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Αντίστασης Πολιτών Κώστα Γαβριηλίδη και τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Κωστακιώτη.

Στη συνάντηση έγινε αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας, ενώ υπήρξαν συγκεκριμένα ερωτήματα προς το κλιμάκιο της Αντίστασης Πολιτών για τον τρόπο που σκέφτεται το ζήτημα της λειτουργίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χατζηλάμπρου σημείωσε ότι μιλάμε για ένα άλλο μοντέλο διοίκησης, που να προσανατολίζεται στο να υπηρετεί τον πολίτη και το δημόσιο συμφέρον, να θέσει τις βάσεις στην κατεύθυνση της παραγωγικής ανασυγκρότησης της περιοχής, με όλα τα μέσα που διαθέτει, διοικητικά και τεχνικά. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στη σημερινή συγκυρία ο περιφερειάρχης οφείλει να υπερασπιστεί τις ίδιες της υπηρεσίες της Περιφέρειας, κόντρα στους κεντρικούς σχεδιασμούς για περικοπές προσωπικού της τάξης του 15% στην αυτοδιοίκηση, που σε συνδυασμό με τις συνταξιοδοτήσεις, αποδυναμώνουν τις δυνατότητες που υπάρχουν διοικητικά.

«Θα δουλέψουμε μαζί, με το δυναμικό της περιφέρειας, για μια διαφορετική περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Έχουμε πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα» κατέληξε ο Βασίλης Χατζηλάμπρου.